blog

De ce să alegi un Freelancer ?

the-future-is-freelance-hero

Dacă vrei un serviciu de web design de încredere ai două opțiuni; o agenție de design sau un web designer independent. Ambele își pot face treaba, dar diferența ar putea valora câteva sute sau chiar mii de euro. De asemenea lucrul cu un freelancer specializat are mai multe avantaje. Un freelancer se va concentra asupra proiectului, va prioritiza nevoile și se va adapta bugetului și așteptărilor Dvs.

O agenție de web design este compusă dintr-o întreagă echipă, de regulă un manager de vânzări, manager de proiect, web designer, web developer, specialist SEO și alți angajați care implică salarii, destul de mari ținând cont că este vorba de domeniul IT; de asemenea costurile utilităților, incluzând chirii, taxe, impozite, aparatură etc. sunt net superioare celor unui freelancer care poate lucra remote și are diminuate cheltuielile la o singură persoană.

Așadar primul mare avantaj în alegerea ca furnizor de servicii a unui web designer independent este cel financiar, cum reiese și din graficele de tarife a tuturor agențiilor, prețurile de creare și mentenanță a unui website sunt de multe ori duble sau chiar triple decât cele cerute de un freelancer, care nu are aceleași cheltuieli și este mulțumit de profitul rămas.

Un alt aspect extrem de important care înclină balanța în favoarea web designer-ilor independenți este cel al timpului de începere și finalizare a unui proiect. În vreme ce o agenție are multe proiecte în desfășurare, pentru a putea fi activă și profitabilă, un freelancer se poate ocupa de proiectul Dvs. mult mai repede, nu este distras de proiecte paralele și se concentrează exclusiv pe cerințele Dvs.

Și nu în ultimul rând, când ai de-a face cu o singură persoană, decât cu o întreagă echipă, aspecte precum comunicarea și încrederea sunt clar mult mai profunde. După o analiză a freelancer-ului în realitate (după o întâlnire directă) sau digitală (după vizualizarea site-ului personal, social media, a lucrărilor efectuate sau a testimonialelor), ai o idee mult mai clară cu cine vei colabora și dacă este persoana potrivită care să-ți realizeze proiectul dorit.

DATE CONTACT

DATE COMERCIALE

BLOG

SOCIAL MEDIA

0720147932

kostyal.adrian@yahoo.com

Bucuresti, Sector 3

Luni-Vineri 10:00-20:00

CRISTAD SHOP SRL

EUID: ROONRC.J20/1352/2023

CUI: 49010562

CAEN: 4791