blog

De ce afacerea ta are nevoie de un website?

everybusiness2.png

Un website atrage noi clienți. Principalul factor pentru care orice afacere are nevoie de un website este cel al vizibilității. Pentru a încuraja succesul continuu, trebuie să atrageți noi clienți, iar una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să vă faceți mai vizibil pe Google, acolo unde se înregistrează peste 5,6 miliarde de căutări în fiecare zi.

Rețelele de Social Media au limitări în privința SEO. Din cele 5,6 miliarde de interogări zilnice de pe Google, statisticile arată că majoritatea oamenilor apelează la motoarele de căutare decât la rețelele sociale pentru a găsi informații. Așadar a-ți reprezenta afacerea doar pe rețelele de social media nu îți maximizează vizibilitatea în online.

Un site web te face să arăți profesionist. Chiar dacă afacerea ta prosperă, ai clienți destui și îți vinzi cu ușurință produsul, pentru o posibilă dezvoltare la un nivel superior și pentru succes pe termen lung, ai nevoie de o afacere credibilă și un brand/marcă cunoscută atât offline cât și online. Iar un website modern, detaliat și ușor accesibil oferă credibilitate (84% dintre consumatorii de astăzi cred că un website vă face afacerea mai credibilă decât companiile care au doar profiluri de social media).

O unealtă foarte utilă pentru clienți. Un website optimizat ajută clienții să-ți găsească datele de contact (adresa, locația, numărul de telefon, e-mail, etc.), să afle prețul produsului/serviciului oferit, programul de lucru, ultimele noutăți legate de afacerea ta și foarte important, poate să interacționeze, scriind recenzii, sfaturi sau observații, care îți dau o idee foarte utile despre ce poți îndrepta sau îmbunătății, ceea ce face website-ul și un instrument de marketing foarte eficient.

Posibilitatea de a distribui produsul online. Vânzările de comerț electronic sunt în explozie și se estimează că vor atinge peste 5,4 miliarde de dolari în 2022. Cu siguranță, niciuna dintre aceste vânzări nu se întâmplă cu companiile care nu dețin site-uri web. Chiar dacă nu sunteți o afacere tradițională de comerț electronic, a avea o vitrină online vă poate ajuta să atrageți noi clienți și să vă ajute să continuați să vindeți chiar și atunci când magazinul dvs. fizic este închis.

DATE CONTACT

DATE COMERCIALE

BLOG

SOCIAL MEDIA

0720147932

kostyal.adrian@yahoo.com

Bucuresti, Sector 3

Luni-Vineri 10:00-20:00

CRISTAD SHOP SRL

EUID: ROONRC.J20/1352/2023

CUI: 49010562

CAEN: 4791