Întrebări frecvente

Mă contactați pe telefon, email sau prin formularul de contact și îmi detaliați în amănunt ce anume doriți. Apoi dacă proiectul este realizabil va trebui să ne auzim la telefon pentru a vă explica termenii și condițiile (termenul de finalizare, preț, documente necesare și alte detalii).

Realizarea unei Pagini de Destinație în mod normal nu durează mai mult de 7 zile lucrătoare, un Site de Prezentare va fi finalizat în aproximativ 14 zile lucrătoare, iar un Magazin Online, în funcție de complexitatea acestuia, poate să dureze minim 30 de zile lucrătoare.

Costurile pot varia în funcție de complexitatea website-ului, de modulele premium sau alte costuri adiționale, însă în general un Site Standard costă 349 EUR, iar un Magazin Online aproximativ 799 EUR. De menționat că toate aceste prețuri includ host+domeniu+certificat SSL pentru 12 luni și realizarea completă a site-ului, de la înregistrarea domeniului până la indexarea sitemap-ului.

După ce s-a ajuns la un acord cu privire la categoria website-ului, numele acestuia și termenul de finalizare, se efectuează o plată în avans de 40% (după care vă trimit pe email CONTRACTUL DE PRESTĂRI SERVICII), iar la sfârșit, când clientul declară că este mulțumit de rezultatul final, se achită și restul de 60% (după care voi trimite FACTURA).

Pentru ca platforma să aibe conținut important și de calitate, va trebui să fim în legătură aproape zilnic, pentru a ne furniza conținut (poze, descrieri, date de contact, testimoniale, sponsori, linkuri preferate/utile etc.) și mai ales pentru a aproba noile actualizări făcute la temă.

După ce website-ul a fost finalizat, există 2 opțiuni pentru mentenanța și administrarea acetuia: vă transmit datele de autentificare în panoul de control și vă veți ocupa Dvs. de bunăstarea platformei, sau facem un contract și mă voi ocupa eu de administrare, adaug conținut nou, gestionez secțiunea de comentarii, la cerere fac mici modificări temei și tot ce mai este nevoie ca platforma să fie actualizată și atractivă pentru vizitatori.

DATE CONTACT

DATE COMERCIALE

BLOG

SOCIAL MEDIA

0720147932

kostyal.adrian@yahoo.com

Bucuresti, Sector 3

Luni-Vineri 10:00-20:00

CRISTAD SHOP SRL

EUID: ROONRC.J20/1352/2023

CUI: 49010562

CAEN: 4791