servicii

Mentenanță și Promovare

Administrare Platformă Website și Social Media

După ce site-ul a fost creat, dacă din partea clientului se dorește în continuare o colaborare, pot să mă ocup și de administrare, adaug conținut nou, gestionez secțiunea de comentarii, la cerere fac mici modificări temei și tot ce mai este nevoie ca platforma să fie actualizată și atractivă pentru vizitatori.

Deasemenea mă ocup și de administrarea platformelor de Social Media, unde creez postări, modific/încarc poze/clipuri video, răspund comentariilor și la fel ca și în cazul site-ului, mă ocup de tot ce este nevoie ca pagina să aibă trafic.

Promovare online

Orice afacere pentru a fi de succes are nevoie de marketing, mai simplu spus, de clienți care să-ți cunoască produsele și serviciile. Iar pentru aceasta, în mediul online este foarte important să-ți promovezi platforma, fie website sau social media.

Creez campanii de promovare online, fie pe Facebook, Instagram sau Google Ads și mă ocup de moderarea acestora, însemnând setarea tag-urilor, cuvinte cheie, audiențe, aspect grafic, comentarii și alte aspecte care să ajute la atragerea de urmăritori și posibili clienți.

DATE CONTACT

DATE COMERCIALE

BLOG

SOCIAL MEDIA

0720147932

kostyal.adrian@yahoo.com

Bucuresti, Sector 3

Luni-Vineri 10:00-20:00

CRISTAD SHOP SRL

EUID: ROONRC.J20/1352/2023

CUI: 49010562

CAEN: 4791