POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Această Politică de Confidențialitate descrie politica societății CRISTAD SHOP SRL, cu privire la colectarea, utilizarea și partajarea datelor personale, date colectate dacă utilizați site-ul nostru (www.adriankostyal.ro). Prin accesarea și utilizarea platformei noastre, îți exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea și partajarea informațiilor și datelor personale puse la dispoziție în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.

Dacă nu sunteți de acord cu aceasta, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați serviciul nostru. Putem modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă, și vom posta varianta revizuită și data intrării în vigoare. Politica revizuită va intra în vigoare în termen de 180 de zile de la data publicării și pentru utilizatorii care au acceptat vechea politică. Accesul la platforma noastră și utilizarea acesteia după acest termen implică acceptarea automată a politicii revizuite. În consecință, recomandăm consultarea periodică a acestei pagini.

1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
– Dacă folosiți formularul de contact: vom prelua nume/pseudonim și adresa de email.
– Date referitoare la modul în care utilizați site-ul (browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, secvență de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile și date despre comportamentul utilizatorilor).

2. Scopurile și temeiurile de prelucrării
– Pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și CRISTAD SHOP SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și CRISTAD SHOP SRL, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și CRISTAD SHOP SRL.

– Pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce revin în contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a respecta obligațiile legale care ne revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul site-ului.

3. Durata pentru care vă prelucrăm datele
Vom păstra informațiile colectate pentru Maxim 24 luni sau atât timp cât este necsar să fie îndeplinit scopul pentru care au fost colectate, așa cum a fost detaliat în prezenta Politică de Confidențialitate. Vom fi obligați să păstrăm anumite informații pe termen mai lung, cum ar fi înregistrările contabile impuse de legislația în vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi: aplicarea legii, prevenirea fraudelor.

Datele anonime și informațiile agregate, care nu te pot identifica (direct sau indirect), ar putea fi stocate pe termen nedeterminat.

4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Nu vom partaja informațiile personale colectate către terțe părți, fără consimțământul tău, cu excepția unor situații limitate, cum ar fi cele de mai jos.

Condiționăm transferul către aceste terțe părți de utilizarea informațiilor numai în scopul pentru care au fost colectate și transferate, și ne-stocarea acestora mai mult decât termenul agreat la colectare pentru îndeplinirea scopului.

Este posibil să partajăm informațiile colectate pentru următoarele: (1) pentru respectarea unor obligații legale, sau aplicarea unor decizii judecătorești; (2) să demonstrăm colectarea acordului pentru această Politică de confidențialitate; (3) să răspundem unor reclamații în legătură cu încălcarea unor drepturi ale unor terțe părți, de către Serviciul nostru.În situația în care Serviciul nostru sau compania, fuzionează sau este achiziționată de către o altă companie, informațiile colectate vor reprezenta active transferate către noul proprietar.

5. Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate către CRISTAD SHOP SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

6. Drepturile de care beneficiați
În funcție de legislația aplicabilă, ai dreptul de acces și rectificare sau ștergere a datelor tale personale colectate de către noi, ai dreptul să primeșți o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restricționa procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autorității competente cu petiții sau reclamații cu privire la drepturile tale. Pentru a-ți exercita aceste drepturi, ne poți contacta pe adresa de email kostyal.adrian@yahoo.com. Îți vom răspunde la cerere în conformitate cu legislația aplicabilă, în termen de 30 zile.

Te rugăm să iei în considerare că anumite informații colectate sunt necesare pentru funcționarea platformei, iar retragerea consimțământului poate face că acesta să devină indisponibilă pentru utilizare.

7. Confidențialitatea minorilor
CRISTAD SHOP SRL nu contactează cu bună știință sau nu colectează informații de la persoane cu vârstă sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârstă sub 18 ani.

Dacă printr-o eroare intrăm în posesia unor astfel de informații și suntem înștiințați de acest lucru, vom obține consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, în cazul în care nu este posibil, vom șterge informațiile de pe serverele noastre.

Dacă doriți să ne comunicați primirea de informații despre persoanele cu vârstă sub 18 ani, va rugăm să ne contactați pe email la kostyal.adrian@yahoo.com .

8. Securitatea datelor
Securitatea datelor și informațiilor colectate este importantă pentru noi, și vom implementa măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea și accesul neautorizat la datele colectate. Totuși, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absolută și în consecință nu putem garanta securitatea informațiilor colectate.

DATE CONTACT

DATE COMERCIALE

BLOG

SOCIAL MEDIA

0720147932

kostyal.adrian@yahoo.com

Bucuresti, Sector 3

Luni-Vineri 10:00-20:00

CRISTAD SHOP SRL

EUID: ROONRC.J20/1352/2023

CUI: 49010562

CAEN: 4791