portofoliu

www.vikybeautyclinic.pt

www.psyclinic-cristinacostache.ro

www.benesseredelmassaggioroma.it

www.victorapostu.ro

https://www.aromaticasdepalma.ro

https://www.contabilexpert.md/

https://www.stvgraphics.co.uk

Îl cunosc personal pe Adrian de foarte mulți ani și am încredere deplină în el pentru nevoile mele de dezvoltare pe plan digital. Creativitatea și abilitățile sale de management al unui proiect de web design mi-au depășit cu mult așteptările. De asemenea apreciez mult și seriozitatea sa, se încadrează în buget și respectă cu strictețe termenul de realizare. Aș recomanda serviciile sale oricărei persoane care caută o resursă profesională de dezvoltare orientată spre rezultate.
Victor Apostu
Pictor/Grafician
Mi-a plăcut să lucrez cu Adrian - este organizat și urmează un proces clar care se potrivește cu stilul meu de lucru. A fost clar cu ofertele lui de servicii și a exprimat o pasiune aparte față de web design. I-am cerut ceva care să fie simplu și ușor de utilizat, cu un design plăcut care să vorbească publicului meu și exact asta am primit. Nu s-ar fi putut face fără tine, Adrian – mulțumesc!!
Adina Fortuz
Operator Holistic
Începuturile sunt dificile, mai ales atunci când intri într-un domeniul complet nou și necunoscut, vrei ca lucurile să iasă bine, dar nu știi ce înseamnă bine. Adrian m-a ajutat să-mi găsesc echivalentul în domeniul site-urilor a ceea ce înseamnă un site bine făcut, care să te bucure și încânte atunci când îl accesezi. Creativitatea, sinceritatea și răbdarea de a-mi explica ce implică fiecare pas au făcut ca succesul să fie garantat. O colaborare eficientă și plăcută. Vă recomand cu încredere!
Cristina Costache
Psihoterapeut

DATE CONTACT

DATE COMERCIALE

BLOG

SOCIAL MEDIA

0720147932

kostyal.adrian@yahoo.com

Bucuresti, Sector 3

Luni-Vineri 10:00-20:00

CRISTAD SHOP SRL

EUID: ROONRC.J20/1352/2023

CUI: 49010562

CAEN: 4791