servicii

Web Design/Development

Etapa 1

Înainte de toate port o discuție amplă cu clientul, telefonic sau în persoană, despre profilul site-ului, ce produs dorește să prezinte, ce fel de vizitatori urmărește să aibă, la ce caracteristici și aspect se așteaptă, dar și despre bugetul de care dispune.

Înregistrez domeniul după ce m-am consultat cu clientul în privința numelui și am verificat disponibilitatea, iar apoi în funcție de buget și de dimensiunea estimată a site-ului, fac rost de găzduirea cea mai potrivită, să aibă spațiu suficient, să fie la o companie de hosting de încredere și mai ales să dispună de trafic nelimitat și servicii suplimentare cât mai utile.

Etapa 2

Din acest punct încep munca propriu-zisă, anume crearea unei teme care să corespundă cu profilul site-ului și cu cerințele clientului. Fac o schiță cum doresc să arate site-ul, așezarea în pagină (antet, meniu, conținut, piese, footer), aleg culorile, tipografia și imaginile, iar apoi creez tema de la 0 în HTML sau modific o temă WordPress. De asemenea creez logo-uri, reclame, afișe, postere și tot ce ține de design grafic.

Sunt foarte atent ca tema să ajute la evidențierea conținutului și să aibă un aspect plăcut și ordonat atât pe desktop, cât și pe mobile.

Etapa 3

Scriu codurile în HTML, CSS și Javascript pentru ca piesele temei să aibă forma, dimensiunea, culoarea și toate celelalte caracteristici pe care ni le-am imaginat, dar și pentru a implementa site-ului elemente UX (user experience) (elemente de navigare, secții pentru comentarii și sondaje, multimedia, buton de căutare și multe alte unelte care ar face vizita pe site mai accesibilă și captivantă).

Adaug site-ului conținutul, asta însemnând pagini noi cu articole, imagini, videoclipuri și alte materiale pe care clientul vrea să le dispună.

După ce paginile site-ului au fost create și umplute cu conținut, apoi trec la SEO și anume pun la punct un sitemap elaborat și îl distribui tuturor motoarelor de căutare, începând cu Google.

DATE CONTACT

DATE COMERCIALE

0720147932

kostyal.adrian@yahoo.com

Bucuresti, Sector 3

Luni-Vineri 10:00-20:00

CRISTAD SHOP SRL

EUID: ROONRC.J20/1352/2023

CUI: 49010562

CAEN: 4791